Gebruik Housing Management Systems voor uw woningbeheer

Probeer 14 dagen vrijblijvend

Nu starten

Verhuurder / Kantoor

€ 15,-/ per contract

Het gebruik van het systeem (inclusief alle functionaliteiten) per huurcontract, is voor de volledige looptijd van elk huurcontract inbegrepen.

Nu gratis proberen
Meer informatie
Onder meer inbegrepen:
  • Huurovereenkomsten digitaal versturen
  • Huurverhogingen doorvoeren
  • Mobiele opleveringen via de app
  • Servicekosten afrekening
  • Bezichtigingen online inplannen
  • Diverse API-koppelingen

Partnership

Maatwerk

Integreer het HMS systeem met je eigen organisatie, platform of website, voorzien van eigen branding.

Afspraak inplannen
Meer informatie
Voordelen premium partnership:
  • Eigen uitstraling
  • Volledige integratie
  • Voordelen van de HMS omgeving zonder zelf te ontwikkelen
  • Updates en nieuwe functionaliteiten
Alle genoemde prijzen zijn ex. btw

Dagelijks gebruikt door 250+ eigenaren en kantoren.

Wij zijn blij van toegevoegde waarde te zijn voor onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Zijn er systeemvereisten?

Het HMS-systeem werkt met een online platform. Het enige vereiste is derhalve een goed werkende internetverbinding. Voor gebruik van de opleverapp dient u over een smartphone of tablet te beschikken.

Tot welke functionaliteiten krijg ik toegang??

Voor elk abonnement geldt dat alle functionaliteiten van het HMS-systeem beschikbaar zijn. Voor verhuurkantoren zijn er extra functionaliteiten aanwezig die enkel betrekking hebben op kantoren en een particuliere verhuurder niet zal missen.

Hoe zit het met de back-up en beveiliging van gegevens?

Aangezien het HMS-systeem volledig in een beveiligde Cloud-omgeving werkt, wordt uw centrale database daarin ook realtime bewaard. Deze Cloud is een omgeving die gehost wordt op beveiligde servers. Zelfs als uw eigen werkstation uitvalt dan zijn het HMS-systeem en uw database daarin nog steeds bereikbaar. Het HMS-systeem is als software met bijbehorende database ontwikkeld, volgens de meest recente standaarden qua veiligheid.

Wat gebeurt er met mijn gegevens in de probeerversie?

Alle gegevens die u invoert in uw gratis probeerversie van het HMS-systeem, kunnen in geval u besluit over te gaan tot het afsluiten van een abonnement, helemaal overgenomen worden. Op die manier kunt u snel doorstarten. Mocht u na afloop van de probeeroperiode besluiten niet verder te gaan met het HMS-systeem, wordt uw probeerdatabase volledig en permanent verwijderd.

Hoe vindt de invoer van objectgegevens plaats?

Al uw objecten moeten eenmalig ingevoerd worden. Dit is meteen een mooie gelegenheid om te bezien of al uw objectgegevens nog actueel zijn.

Kan ik maandelijks opzeggen?

Een abonnement is niet maandelijks opzegbaar. Elk abonnement loopt steeds voor de periode van één jaar. Zo lang het abonnement niet uiterlijk één kalendermaand vóór de afloop van een lopend abonnementsjaar wordt opgezegd, wordt het abonnement steeds stilzwijgend verlengd voor een volgend jaar.

Hoe worden de tarieven berekend?

De tarieven van de verschillende abonnementen zijn gebaseerd op het totale aantal verhuureenheden (objecten) in uw verhuurportefeuille. Onder een verhuureenheid wordt verstaan elke afzonderlijk te huren zelfstandige of onzelfstandige woonruimte. Verder is er verschil in tarief afhankelijk van de gekozen wijze van betaling. Bij vooruitbetaling per jaar geldt een lager tarief dan bij vooruitbetaling per maand.

Zit er een limiet op het aantal gebruikers?

Nee, er zit geen limiet op het aantal gebruikers

Moet ik extra betalen voor de opleverapp?

De opleverapp kunt u gratis downloaden. Aan het gebruik van de app zijn evenmin kosten verbonden.

Kunnen jullie voor mij de HMS-omgeving inrichten?

Bij de opstart ontvangt u van ons een eenmalige instructie over hoe de HMS-omgeving ingericht mocht worden. Op basis van deze instructie kunt een eenvoudig zelf de HMS-omgeving inrichten. Mocht u hiervoor toch verdere ondersteuning wensen kunnen wij deze bieden.

Waar kan ik terecht met vragen of problemen?

Het HMS-systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en wijst zich eigenlijk zelf. Mocht u echter met betrekking tot het gebruik toch vragen hebben of problemen ervaren, kunt u zich via deze website wenden tot onze helpdesk of per e-mail aan support@hmsystems. Onze helpdesk behandelt berichten in volgorde van de door onze helpdesk toegekende urgentie.

Gebruik Housing Management Systems
voor uw woningbeheer
Probeer 14 dagen vrijblijvend
\