Over ons

Onze organisatie bestaat uit een combinatie van gedreven mensen met een uitgebreide expertise op het gebied van de verhuur van vastgoed en creatieve IT’ers. De verhuurexpertise is gebaseerd op een jarenlange eigen ervaring in de verhuur van vastgoed, zowel in de hoedanigheid van verhuurkantoor als verhuurder. Door onze expertise op het gebied van de verhuur, weten wij tegen welke zaken verhuurkantoren en verhuurders van vastgoed zoal tegenaan kunnen lopen bij de verhuur. Dit zijn veelal zaken die nu nog onnodig veel tijd kosten met bovendien een groot risico op fouten, waardoor nu nog onnodig veel tijd verloren gaat en onnodig veel kosten gemaakt worden.

Onze missie voor nu en in de toekomst is: de verhuur van vastgoed voor verhuurkantoren en verhuurders veel eenvoudiger, sneller en efficiënter maken. Hierdoor zal er een zeer aanzienlijke besparing van tijd en daarmee van kosten plaatsvinden, evenals een zeer aanzienlijke vermindering van het risico op fouten. In samenwerking tussen onze mensen uit de verhuurpraktijk en onze IT’ers, werd hiervoor een creatieve oplossing ontwikkeld: het HMS-systeem.

Het HMS-systeem met haar vele automatische functionaliteiten, is ontwikkeld als een uiterst gebruiksvriendelijk softwaresysteem, dat de verhuur van vastgoed voor verhuurkantoren en verhuurders veel eenvoudiger, sneller en efficiënter maakt. Het gebruik van het HMS-systeem wijst zich eigenlijk al zelf, uitgebreide trainingen voor het gebruik zijn niet vereist. Het HMS-systeem geeft een verhuurkantoor en verhuurder te allen tijde realtime inzicht in hun verhuurportefeuille(s). Het HMS-systeem is zowel een oplossing voor verhuurkantoren, als voor verhuurders van kleine of grote vastgoedportefeuilles.

Wij blijven het HMS-systeem verder ontwikkelen, zodat het nu en in de toekomst de verhuur van vastgoed voor verhuurkantoren en verhuurders veel eenvoudiger, sneller en efficiënter blijft maken, hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met wijzigingen in de vigerende regelgeving en eventuele input van gebruikers van het HMS-systeem.

\