Mobiele opleveringen

Vaker discussies over opleveringen?

Om het risico op discussies over opleveringen zoveel mogelijk te minimaliseren, biedt het HMS-systeem de mogelijkheid opleveringen aan het begin en einde van een huurovereenkomst, uit te voeren middels een uitgebreide fotoreportage. Het HMS-systeem beschikt hiervoor over een opleveringapp voor Apple en Android, die u kunt downloaden in de Apple App Store en Google Play Store. Met behulp van deze App en uw smartphone of tablet kunt u heel eenvoudig foto’s nemen van een object. De foto’s kunnen meteen digitaal verstuurd worden naar zowel de verhuurder als huurder. De foto’s worden automatisch opgeslagen bij het betreffende object.

Opleveringapp

Met de opleveringapp van het HMS-systeem kunt u de staat van de gehuurde ruimte bij aanvang en einde van de huurovereenkomsten eenvoudig en duidelijk vastleggen op foto.

Makkelijk via uw telefoon of tablet

Voor het opleveren van een woonobject kunt u uw eigen smartphone of tablet gebruiken. De gemaakte foto’s kunnen meteen digitaal verstuurd worden naar de huurder en de verhuurder. De kans op discussies minimaliseert door deze wijze van opleveren aanzienlijk.

Gebruik Housing Management Systems
voor uw woningbeheer
Probeer 14 dagen vrijblijvend