Servicekosten

Servicekosten

In een huurovereenkomst worden ook de overeengekomen bijkomende leveringen en diensten vastgelegd. Het in een huurovereenkomst per object steeds precies aangegeven welke bijkomende leveringen en diensten toepasselijk zijn, kan onnodig tijdrovend zijn.

Geef via het HMS-systeem eenmalig per object aan, welke bijkomende leveringen en diensten toepasselijk zijn en al deze leveringen en diensten worden automatisch als zodanig genoemd in een huurovereenkomst voor het betreffende object.

Nutsvoorzieningen en overige servicekosten bijhouden

Objectgegevens worden eenmalig ingevoerd, waarbij per object tevens aangegeven wordt, welke nutsvoorzieningen en overige servicekosten toepasselijk zijn. Deze nutsvoorzieningen en overige servicekosten, worden vervolgens steeds automatisch als zodanig vermeld in de huurovereenkomsten voor het betreffende object.

De toepasselijke nutsvoorzieningen en overige servicekosten zijn te allen tijde aanpasbaar. Op deze manier heeft u altijd makkelijk toegang tot uw verhuurobjecten en kunt u overal de nodige acties uitvoeren.

Gebruik Housing Management Systems
voor uw woningbeheer
Probeer 14 dagen vrijblijvend