Huurovereenkomsten

Huurovereenkomsten

In een huurovereenkomst worden essentiële afspraken die met de huurder gemaakt zijn vastgelegd. Precisie is hierbij geboden.

Verder verschillen huurovereenkomsten van geval tot geval vaak naar aard van de huur (zoals onbepaalde tijd, bepaalde tijd en onderhuur), naar gelang de aard van de woonruimte en de situatie ter plaatse. Dit kan het maken van huurovereenkomsten voor uw objecten tot een tijdrovende zaak maken.

Maak uw huurovereenkomsten steeds snel en precies via het HMS-systeem.

Automatisch huurovereenkomst opmaken

Na de invoer van de gegevens van de huurder waarmee overeenstemming is bereikt, kunt u per object steeds met één druk op de knop huurovereenkomsten opmaken en digitaal versturen. Objectgegevens worden eenmalig ingevoerd, waarbij per object door u tevens gekozen wordt voor de te gebruiken huurovereenkomststandaard. De huurovereenkomststandaard is te allen tijde aanpasbaar. Afhankelijk van de ingevoerde nationaliteit van partijen worden huurovereenkomsten opgemaakt in de Nederlandse- of Engelse taal. Partijen kunnen de huurovereenkomsten digitaal ondertekenen.

Herinneringen voor ondertekening

Het HMS-systeem bewaakt of alle partijen de huurovereenkomst ondertekenen. Zolang een partij de huurovereenkomst nog niet ondertekend heeft, ontvangt deze partij elke 24 uur per e-mail een reminder.

Zodra alle partijen ondertekend hebben, ontvangt elke partij de ondertekende huurovereenkomst in pdf per e-mail. Daarnaast wordt de door alle partijen ondertekende huurovereenkomst in pdf opgeslagen in het HMS-systeem, zodat deze altijd en overal gemakkelijk terug te vinden is.

Gebruik Housing Management Systems
voor uw woningbeheer
Probeer 14 dagen vrijblijvend