Huuropzeggingen

Huuropzeggingen

Huuropzeggingen hebben gevolgen zowel voor huurders als verhuurders. Het is daarom van belang goed bij te houden, wie tegen welke datum opzegt en steeds te controleren of de minimale opzegtermijn en een eventuele minimale huurtermijn in acht genomen zijn. Dit kost tijd. Laat huuropzeggingen snel en eenvoudig via het HMS-systeem lopen. Het HMS-systeem controleert automatisch de datum waartegen wordt opgezegd.

Huuropzeggingen controleren

Het HMS-systeem biedt huurders de mogelijkheid digitaal een standaard huuropzegging te ondertekenen en versturen. Het systeem beschikt over een standaardhuuropzegging in de Nederlandse- en de Engelse taal.

Daarnaast kunt u zelf schriftelijke opzeggingen van huurders eenvoudig verwerken in het systeem. Het systeem controleert te allen tijde de door de huurder voorziene einddatum van een huurovereenkomst. Mocht deze einddatum in strijd zijn met de overeengekomen minimale huurperiode of minimale opzegtermijn, wordt de einddatum automatisch gewijzigd naar de eerst mogelijke einddatum. De huurder ontvangt een digitale kopie van de huuropzegging met de juiste einddatum.

Gebruik Housing Management Systems
voor uw woningbeheer
Probeer 14 dagen vrijblijvend