Betalingsschema

Huuradministratie

Voor een verhuurder is het van groot belang dat de huur op tijd betaald wordt. Helaas is dat niet altijd het geval. Via de accurate huuradministratie in het HMS-systeem constateert u vervallen huurtermijnen meteen, waardoor u direct actie kunt ondernemen.

Huurbetalingen overzichtelijk bijhouden

In het HMS-systeem kunt u voor meerdere objecten, eenvoudig de huuradministratie bijhouden. Duidelijke betalingsschema’s maken snel inzichtelijk, hoeveel elke huurder op welk tijdstip betaalt. Zo houdt u eenvoudig en overzichtelijk de huuradministratie bij van elke individuele woonruimte.

Incasso

In geval van late betalingen, kunt u digitaal automatisch een eerste herinnering of een aanmaning inclusief contractuele boeterente en/of wettelijke incassokosten versturen. Het HMS-systeem beschikt over standaarddocumenten hiervoor. Ook hier is maatwerk mogelijk. Na eenmalige invoer volstaat één druk op de knop. Het systeem reageert automatisch op de ingevoerde nationaliteit van partijen en stuurt afhankelijk daarvan herinneringen en aanmaningen in de Nederlandse- of in de Engelse taal.

Gebruik Housing Management Systems
voor uw woningbeheer
Probeer 14 dagen vrijblijvend