Pricing

Gebruik Housing Management Systems voor uw woningbeheer

Probeer 14 dagen vrijblijvend

Particuliere verhuurder

t/m 25 objecten
€ 40,-

/ maand
Bij jaarlijkse betaling, of € 50,- bij maandelijkse betaling.

Dit pakket bevat alle functionaliteiten en onbeperkt aantal gebruikers.
 

t/m 50 objecten

 • Jaarlijks: € 60,- per maand
 • Maandelijks: € 80,- per maand

t/m 100 objecten

 • Jaarlijks: € 80,- per maand
 • Maandelijks: € 100,- per maand

100+ objecten

 • Neem contact met ons op voor een vrijblijvend maatwerkvoorstel

Verhuurkantoor

t/m 100 objecten
€ 120,-

/ maand
Bij jaarlijkse betaling, of € 150- bij maandelijkse betaling.

Dit pakket bevat alle functionaliteiten en onbeperkt aantal gebruikers.
 

t/m 200 objecten

 • Jaarlijks: € 200,- per maand
 • Maandelijks: € 250,- per maand

t/m 500 objecten

 • Jaarlijks: € 320,- per maand
 • Maandelijks: € 400,- per maand

t/m 1000 objecten

 • Jaarlijks: € 480,- per maand
 • Maandelijks: € 600,- per maand

1000+ objecten

 • Neem contact met ons op voor een vrijblijvend maatwerkvoorstel

Partnership

vanaf 2500 objecten
Maatwerk
 
 

Integreer het HMS systeem met je eigen organisatie, platform of website, voorzien van eigen branding.

Voordelen premium partnership:

 • Eigen uitstraling
 • Volledige integratie
 • Voordelen van de HMS omgeving zonder zelf te ontwikkelen
 • Updates en nieuwe functionaliteiten

Dagelijks gebruikt door 250+ eigenaren en kantoren.

Wij zijn blij van toegevoegde waarde te zijn voor onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Het HMS-systeem werkt met een online platform. Het enige vereiste is derhalve een goed werkende internetverbinding. Voor gebruik van de opleverapp dient u over een smartphone of tablet te beschikken.

Voor elk abonnement geldt dat alle functionaliteiten van het HMS-systeem beschikbaar zijn. Voor verhuurkantoren zijn er extra functionaliteiten aanwezig die enkel betrekking hebben op kantoren en een particuliere verhuurder niet zal missen.

Aangezien het HMS-systeem volledig in een beveiligde Cloud-omgeving werkt, wordt uw centrale database daarin ook realtime bewaard. Deze Cloud is een omgeving die gehost wordt op beveiligde servers. Zelfs als uw eigen werkstation uitvalt dan zijn het HMS-systeem en uw database daarin nog steeds bereikbaar. Het HMS-systeem is als software met bijbehorende database ontwikkeld, volgens de meest recente standaarden qua veiligheid.

Alle gegevens die u invoert in uw gratis probeerversie van het HMS-systeem, kunnen in geval u besluit over te gaan tot het afsluiten van een abonnement, helemaal overgenomen worden. Op die manier kunt u snel doorstarten. Mocht u na afloop van de probeeroperiode besluiten niet verder te gaan met het HMS-systeem, wordt uw probeerdatabase volledig en permanent verwijderd.

Al uw objecten moeten eenmalig ingevoerd worden. Dit is meteen een mooie gelegenheid om te bezien of al uw objectgegevens nog actueel zijn.

In geval bij een lopend abonnement het maximale aantal verhuureenheden behorende bij het gekozen abonnement overschreden wordt, gaat u met terugwerkende kracht automatisch naar het bijbehorende hogere abonnement. Na afloop van de lopende periode ontvangt u dan een factuur voor het restantbedrag nog verschuldigd voor de vorige periode. In geval van stilzwijgende verlenging van uw abonnement, vindt vervolgens verlenging van het betreffende hogere abonnement plaats.

Een abonnement is niet maandelijks opzegbaar. Elk abonnement loopt steeds voor de periode van één jaar. Zo lang het abonnement niet uiterlijk één kalendermaand vóór de afloop van een lopend abonnementsjaar wordt opgezegd, wordt het abonnement steeds stilzwijgend verlengd voor een volgend jaar.

De tarieven van de verschillende abonnementen zijn gebaseerd op het totale aantal verhuureenheden (objecten) in uw verhuurportefeuille. Onder een verhuureenheid wordt verstaan elke afzonderlijk te huren zelfstandige of onzelfstandige woonruimte.

Verder is er verschil in tarief afhankelijk van de gekozen wijze van betaling. Bij vooruitbetaling per jaar geldt een lager tarief dan bij vooruitbetaling per maand.

De opleverapp kunt u gratis downloaden. Aan het gebruik van de app zijn evenmin kosten verbonden.

Bij de opstart ontvangt u van ons een eenmalige instructie over hoe de HMS-omgeving ingericht mocht worden. Op basis van deze instructie kunt een eenvoudig zelf de HMS-omgeving inrichten. Mocht u hiervoor toch verdere ondersteuning wensen kunnen wij deze bieden.

Het HMS-systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en wijst zich eigenlijk zelf. Mocht u echter met betrekking tot het gebruik toch vragen hebben of problemen ervaren, kunt u zich via deze website wenden tot onze helpdesk of per e-mail aan support@hmsystems. Onze helpdesk behandelt berichten in volgorde van de door onze helpdesk toegekende urgentie.

Gebruik Housing Management Systems voor uw woningbeheer

Probeer 14 dagen vrijblijvend